Torsdags-Slow Jam 2016

Torsdags SlowJam 2016 Hver torsdag aften

SlowJam 2016 holder sommerferie fra juni til midten af september.

Vi mødes i Folkets Hus: Stengade "50", 3.sal, fra kl 20.00 -ca. 22 -( 23..)
Alle med Instrument der kan stemmes til A = 440 Hz, hjemmesko og spille-/samarbejdslyst er velkomne - mød op når du kan/har lyst!   Det er Mega Hyggeligt !

Vi spiller nordisk spillemandsmusik i langsomt tempo og prøver lidt efter lidt at komme op i dansetempo. Vi lærer en ny melodi hver gang (på gehør, i bidder (slowjam))og spiller hver gang den melodi vi lærte sidst

Vores repetoire ligger på Spillefolkets hjemmeside se Nodesamling/repetoirelister vælg Folkets Hus Slowjam
Har du spørgsmål til det her så spørg Trine på slowjam@triw.dk
Allans hold
violin for begyndere og let øvede
Hej venner.
Jeg hedder Allan. Jeg er en del af undervisningsgruppen i spillefolkemusik i Folkets Hus.Den nye gruppe startede i Folkets Hus i Stengade, Nørrebro i efteråret 2011.
Jeg har undervist i mange år, bl.a. på KøbenhavnsKommunes aftenskole,og barneskolen og så ikke at forglemme i Folkets Hus,hvor det begyndte allerede i 1971.
Alle er velkomne til at komme og lære at spille denne musik. Den kræver ikke de store forudsætninger. Det drejer sig om dansk folkemusik eller svensk, som hovedsagentlig bliver brugt til at danse efter.
Jeg lægger særlig vægt på, at eleverne får lært at holde rigtigt på instrumentet, så de kan spille i flere timer, uden at blive træt.
Undervisningen finder sted om torsdagen fra kl. 20 til ca 22, men kan udvides efter behov.
Min e-mail adresse er allannilsson@parkmail.dk, så kan vi komme nærmere ind på detailerne.
Venlig hilsen
Allan.